Co jsou Bonghemia Sessions?

Naše druhé narozeniny a Bonghemia sessions

 

23. února, kdy jindy než v 16:20, jsme zahájili oslavu druhých narozenin naší pobočky na Kotlářské v rámci středečních Bonghemia Sessions. U této příležitosti si teď krátce povíme, co za konceptem Sessions stojí, co na nich můžete čekat a nahlédneme i do našich plánů pro blízkou budoucnost.

Bonghemia sessions jsou sérií pravidelně nepravidelných večerů, které jsme spustili v obou našich pobočkách na Kotlářské ulici v Brně na podzim 2021. Jasně, tenhle večer je taky o pohodě uprostřed týdne, známí se zastaví na pivko a kus řeči, kolemjdoucí zase nakouknou do shopů zjistit, co všechny ty lidi do hoodu přitáhlo. Primárně jsme ale tyto akce začali pořádat jako způsob, jak oslovit a stmelit lidi vyznávající podobné hodnoty a zájmy, seznámit se a představit svět konopí, rozšířit povědomí o tom, čemu v Bonghemii věříme. A taky víme, že osobní kontakt je základ a to správný pojidlo pro budování komunity.

Co na správné Session nechybí? Kořením každého večera, krom poctivého CBD samozřejmě, je hudba. Přizvali jsme naše spřátelené DJs z brněnských drumandbassových crews, aby naše večery podkreslili svým umem. Vykročili jsme už i do odvážnějších psytrancových vod na naší listopadové party, kde jsme představili naši vlastní limitovanou edici kloboučků. V prosinci jsme zase uspořádali tématický večer se svařákem, abychom si společně ulevili od všudypřítomného předvánočního shonu a na poslední session jsme přivítali začátek nového semestru.

Ale máme ještě větší plány. Chystáme setkání se zajímavými osobnostmi, se kterými spolupracujeme, jak z konopné scény, tak s hudebníky a výtvarníky. A opravdu se těšíme, jak poněkud bezútěšné prostředí celého průjezdu mezi našimi shopy zkulturníme a vyzdobíme na graffiti session, kterou pořádáme v dubnu! Tím chceme říct nejen, že tu jsme, ale že nám záleží na prostředí, ve kterém působíme.

Tak se za námi zastav, Bonghemia Session je ta nejlepší příležitost, jak se poznat, pobavit a jak osobně zjistit, o co nám v Bonghemii jde. Info o nadcházejících akcích zveřejníme vždy na FB a Insta a zde na stránkách, sleduj nás, ať ti neuteče. A pro zachycení atmosféry uplynulých akcí mrkni na fotky:

 

420 komunita

Šťasné a krásné narozeniny

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz