Představujeme ti našeho krejčího!

Lokální výroba, poctivé řemeslo, šikovné české ručičky, kreativita – přesně tyto hodnoty se snažíme vštěpit do našich kolekcí oblečení. Stejnou filozofii sídlí i brněnský krejčí Tomáš Dočkal, jehož práce se zakládá na individuálním přístupu ke každé kolekci, originalitě střihu a výroby z látek od lokálních pletáren. Právě proto jsme si společně podali ruku a rozhodli se, že letošní rok společně navrhneme řadu oblečení, které tyto hodnoty odráží. 

 

Pro začátek tohoto roku bychom vám chtěli představit Tomášovu práci a možnosti, které nám nabízí. Představíme vám trička z lokálních bavlněných látek, ale uvidíte i oblečení ušité z konopných vláken. Najdete je na našem e-shopu i na Kotlářské 45 v Brně.

První série triček, kterou vám představíme jsou klasická černá trička ušitá z bavlněných látek původem z moravské pletárny. A ačkoliv se může zdát, že kvalita odvedené práce je jako z jiné planety, šití probíhalo v malé brněnské dílně. Dokonce i UFO nášivky na tričkách pochází z planety Země.

 

 

Každá velikost má jeden jediný kus, což z této mini-kolekce dělá neopakovatelnou limitku. Přijďte se podívat, jak vypadá pravé české poctivé oblečení.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz