Udržitelný program Bonghemia

 

Udržitelný program Bonghemia

Ať už chodíš na některou z našich poboček nebo objednáváš přes e-shop, můžeš využít náš udržitelný program, díky kterému navíc získáš Bony na další nákup. V tomto článku se dočteš o bezobalovém prodeji, kompostovatelných balení i recyklačních obalech.

 

Bezobalový prodej: Tak trochu jiný džbán

Víš jak to je, když si jdeš na pivo a doneseš si vlastní džbán? Tak to máme v Bonghemii taky. Pokud si pro konopí dojdeš s naší plechovou krabičkou či jiným obalem, máš automaticky 10% slevu na květy.

 

Kompostovatelné obaly: Květy v zeleném

Chceme být šetrní k životnímu prostředí, a proto rádi zabalíme tvé konopné květy a další produkty do kompostovatelných doypacků. Tyto obaly najdeš na našem e-shopu v posledním kroku při dokončování nákupu, nebo na našich pobočkách na vyžádání. 

 

Recyklační program: Tvá šance získat kredity a udržet planetu zelenou

Stále se snažíme snižovat zatížení planety. Proto jsme vytvořili recyklační program, díky kterému můžeš vrátit některé obaly a získat za ně kredity na další nákupy. Stačí přinést prázdné cartridge do vape penů či jednorázové vape peny, na kteroukoli z našich poboček nebo je poslat přes Zásilkovnu. My ti pak za to připíšeme Bony na tvůj zákaznický účet nebo rovnou dostaneš slevu na nákup.

 

Jaké obaly nám můžeš vracet a kolik za to dostaneš?  

Produkty s vratnými obaly označujeme na e-shopu příslušnou ikonkou. 

Cartridge do CBD i HHC recyklujeme

Prázdné cartridge do vape pens – 50 Bonů

 Jednorázové vape peny – 50 Bonů

 

Jak můžeš obaly vracet? 

Na pobočce je to jasné, stačí to donést k nám a my ti obratem připíšeme kredity na tvůj Zákaznický Účet.

Zaslat nám to ale můžeš i skrze Zásilkovnu. Stačí obaly bezpečně zabalit, přiložit vyplněný formulář a donést na nejbližší podací místo Zásilkovny. Obsluze nadiktuj kód 98950444 a o zbytek, včetně úhrady poštovného, se postaráme my. O obdržení a připsání Bonů na účet tě budeme informovat.

Děkujeme ti, že nám pomáháš naplňovat jeden z důležitých bodů našeho desatera - udržitelnost. 

Bonghemia - Konopí srdcem, udržitelnost na mysli.

 

Joint us!

 

STÁHNOUT RECYKLAČNÍ FORMULÁŘ

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz