Udržitelný program Bonghemia

 

Udržitelný program Bonghemia

Ať už chodíš na některou z našich poboček nebo objednáváš přes e-shop, můžeš využít náš udržitelný program, díky kterému navíc získáš Bony na další nákup. V tomto článku se dočteš o bezobalovém prodeji, kompostovatelných balení i recyklačních obalech.

 

Bezobalový prodej: Tak trochu jiný džbán

Víš jak to je, když si jdeš na pivo a doneseš si vlastní džbán? Tak to máme v Bonghemii taky. Můžeš si od nás za symbolickou zálohu 50 Kč půjčit skleněnou dózu pro tvé oblíbené konopí. Jaká je výhoda? No představ si, že se ti tvé květy udrží déle čerstvé díky tmavému sklu a vzduchotěsnému uzávěru. A těch 50 Kč ti vrátíme v podobě kreditů na další nákupy. Takže příště, když přijdeš k nám, nezapomeň si vyžádat bezobalový prodej.

 

Kompostovatelné obaly: Květy v zeleném

Chceme být šetrní k životnímu prostředí, a proto rádi zabalíme tvé konopné květy a další produkty do kompostovatelných doypacků. Tyto obaly najdeš na našem e-shopu v posledním kroku při dokončování nákupu, nebo na našich pobočkách na vyžádání. 

 

Recyklační program: Tvá šance získat kredity a udržet planetu zelenou

Stále se snažíme snižovat zatížení planety. Proto jsme vytvořili recyklační program, díky kterému můžeš vrátit některé obaly a získat za ně kredity na další nákupy. Stačí přinést prázdné cartridge do vape penů, jednorázové vape peny, obaly od jointů nebo skleněné dózy na kteroukoli z našich poboček nebo je poslat přes Zásilkovnu. My ti pak za to připíšeme Bony na tvůj zákaznický účet.

 

Jaké obaly nám můžeš vracet a kolik za to dostaneš?  

Produkty s vratnými obaly označujeme na e-shopu příslušnou ikonkou. 

Cartridge do CBD i HHC recyklujeme

Prázdné cartridge do vape pens – 100 Bonů

 Jednorázové vape peny – 80 Bonů

 Obaly od jointů – 10 Bonů 

Skleněné dózy – 50 Bonů

Lahev od našeho piva - 15 Bonů 

Jak můžeš obaly vracet? 

Na pobočce je to jasné, stačí to donést k nám a my ti obratem připíšeme kredity na tvůj Zákaznický Účet.

Zaslat nám to ale můžeš i skrze Zásilkovnu. Stačí obaly bezpečně zabalit, přiložit vyplněný formulář a donést na nejbližší podací místo Zásilkovny. Obsluze nadiktuj kód 98950444 a o zbytek, včetně úhrady poštovného, se postaráme my. O obdržení a připsání Bonů na účet tě budeme informovat.

Děkujeme ti, že nám pomáháš naplňovat jeden z důležitých bodů našeho desatera - udržitelnost. 

Bonghemia - Konopí srdcem, udržitelnost na mysli.

 

Joint us!

 

STÁHNOUT RECYKLAČNÍ FORMULÁŘ

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz