Bonghemia Studio

Chceš k nám do studia? Vyplň nám krátký dotazník a ozveme se ti.

VYPLNIT DOTAZNÍK

Bonghemia není jen o konopí. Bonghemia Label je naše hudební odnož, která se zaměřuje na podporu talentovaných umělců, kteří jsou součástí naší komunity. Label je prostředkem, jak šířit pozitivní vibrace a uměleckou kreativitu, a je důležitou součástí naší filosofie seberealizace, jedné z hodnot našeho Bonghemia Desatera. Členové labelu nahrávají v našem hudebním studiu, které je ovšem dostupné i ostatním, třeba tobě!

 

Co ti Bonghemia Studio nabízí?

Naše studio je vybaveno kvalitním vybavením a je k dispozici všem, kteří si chtějí nahrát svou hudbu a dotáhnout ji do finální podoby. Za asistence našeho producenta asound engineera ti pomůžeme vytěžit maximální výsledek.

 

Ceny a balíčky:

Recording + mix/master: Tento balíček zahrnuje 2 sessions ve studiu a 2x on-line revize tracku. Cena je 3000 CZK.

Pouze recording: Pokud potřebujete jenom nahrát své věci, samotný recording vás vyjde na 1500 CZK.

Časově není session jasně vymezená, ale obvykle se pohybuje v rozmezí 2-4 hodin. Takže máte dostatek prostoru na to, abyste zachytili svou kreativitu bez spěchu.

 

Jak se dostanu do studia?

Napiš nám na label@bonghemia.cz nebo vyplň TENTO FORMULÁŘ. My se ti ozveme obratem zpět a domluvíme session.

 

Kdo tvoří Bonghemia Label?

Náš label není jenom o místě na nahrávání. Je to komunita plná talentovaných umělců s jedinečným stylem a přístupem k hudbě. Naši současní členové zahrnují:

Yambro: Slovenská zpěvačka s emotivním a autentickým hlasem.

Stiff Jangle: Rapper z podkrkonošského trutnovského pivovaru, který rapuje do drum and bass.

Nell O'Donnell: Výrazná osobnost s hluboce rezonujícími texty.

DOC BNG: Mladý slovenský rapper a vítěz Bonghemia freestyle rap battle.

Astelony: Kreativní rapper a performer.

2$ide: Umělec s originálním a experimentálním přístupem k hudbě.

Hudba Bonghemia Labelu je dostupná na YouTube kanálu "BNG Label" a Spotify playlistu "Bonghemia Label", takže se určitě podívejte a poslechněte si, co naši umělci vytvářejí. 

 

Proč nahrávat právě u nás?

Bonghemia Studio není jenom místo, kde nahráváte svou hudbu. Je to prostor, kde můžete svobodně tvořit, experimentovat a rozvíjet svůj talent. Naším cílem je podpořit vaši seberealizaci a poskytnout vám prostředí, kde se budete cítit jako doma.

A co je nejdůležitější, jsme komunita. Podporujeme se navzájem, sdílíme své zkušenosti a společně rosteme. Pokud máte zájem o nahrávání ve studiu, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si session.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz