Report: Street Art Session vol. 2

V sobotu 8.10. proběhla Bonghemia Street Art Session vol. 2, která se po úspěšném prvním kole přesunula z průjezdu před naší brněnskou pobočkou do skvělých prostor Mystic Skateparku. Když jsme v Brně viděli, jak lidé různých věkových skupin společně sdílejí radost z pouličního umění nejen v podobě Freestyle rapu či graffiti, uvědomili jsme si, že jsme objevili další koncept Bonghemia Sessions, který nám dává smysl. 

Ve spolupráci s Molotow Praha jsme pro vás přichystali mobilní graffiti stěnu, na kterou jste mohli volně malovat za podpory lektora. Komu nestačila stěna, pro toto byla k dispozici ještě plachta před areálem. Na skvělá díla, která na obou místech vznikla, se můžete podívat v galerii níže. Street Art se vším všudy! Klárka a Julián z Kontrastu si pro vás připravili menší vsuvku v podobě tanečního vystoupení, ani zde pár odvážlivců neotálelo a podpořili komunitní vibe svýmy pohyby. V závěru večera se představili naši BNG riders – Astelony, P4tty, Hammacci a 2$ide. Ta jména si zapamatujte. 

Na Street Art vol. 2 nemohl chybět freestyle rap s porotou Strapo, Maniak a Martin Matys. Big up všem 21 přihlášeným, kteří ukázali neskutečnou show a podtrhli atmosféru celé akce. Finálový battle byl opravdu těsný souboj, z něhož vyšel jako vítěz 18-letý slovenský D.O.C., gratulace, chlape! Dojímá nás vědomí, že někdo váží tak dlouhou cestu a o to více nás těší, že zvítězil a získá možnost nahrát a vydat svůj track pod naším labelem Bonghemia Sound. Podporujeme talentované lidi z komunity, kterým chceme dát prostor, podporu a společně vytvářet smysluplné věci. Všichni po sobě zanecháváme odkazy.

Po celou dobu akce jsme na čepu měli vlastní konopné pivko a děkujeme každému, kdo si s námi připil. Celá akce pro nás byla organizačně velice náročná, proto díky všem za neskutečnou podporu - psychickou i finanční. Ačkoliv celá akce byla zdarma, vstupné dobrovolné značí, že vám naše akce dávají smysl. 

Co říct závěrem? Bonghemia Sessions jsou tvořené lidmi, každý z vás, kdo za námi došel, se zasloužil o vytvoření úžasné komunitní atmosféry s hustým dýmem, širokými úsměvy a s pořádnou náloží kvalitního rapu. Utvrdili jste nás v tom, že Bonghemia Street Art Session vol.3 bude!

Přijměte také naše pozvání na naši pražskou pobočku na adrese Vratislavova 21 na Vyšehradě. Připravili jsme zde pro vás stejně příjemné prostředí s vlastním Social Clubem, kde každý najde svoje místo.

Děkujeme vám.

Joint us!

PS: Nezapomeň si pořídit sběratelský kousek se vzpomínkou na Street Art Session! Kupuj zde!

-Bonghemia

FOTOREPORT NAJDETE ZDE

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz